Nico Rosberg (1.): “Egyáltalán nem gondolok már Szingapúrra, itt vagyok Szuzukában, és azért vagyok itt, hogy nyerjek. Ragyogó volt a mai nap, elképesztően jó vezetni az autót ezen a pályán, amely az egyik legnagyszerűbb mind közül. Amennyire felkészült lehetek, felkészült vagyok az időjárásra, Spában esőben is gyors volt az autó, lehet, hogy még jobb is, ha esik. Ha nagyon fúj a szél, nehezebb lesz a verseny, érzékenyek ezek az autók, de rendben leszünk. Jobb az élről indulni, mint a második helyről, esőben kevesebb előnyt jelent a pole, de majd meglátjuk.”

Lewis Hamilton (2.): “Túl sok minden nem történt ma, Nico nagyon gyors volt, remek munkát végzett. A csapat újjáépítette nekem az autót a délelőtti malőr után, de nem kaptuk el igazán a ritmust. A pontokat szerencsére holnap osztják. Volt egy kis vibráció, nem tudom, hogy a baleset vagy a gumik miatt, de nem emiatt alakult így. Egy ilyen nap benne van a pakliban.”

Valtteri Bottas (3.):
“Nem is olyan rossz ez a hátrány. Nagyon gyorsnak tűntek a Mercedesek tegnap, jó érzés, hogy közelebb értünk. Biztosan gyorsak lesznek holnap is, elégedettnek kell lennünk ezzel az eredménnyel. Esőben kicsit talán nehezebb lesz, de van előnyünk a mögöttünk lévőkkel szemben, így összejöhet a dobogó. A szurkolók miatt is jó lenne, ha izgalmas lenne a verseny, kevés esővel.”