Hamilton: Felálltunk a padlóról! 2 Lewis Hamilton (1.): “Izgatott vagyok, várom a holnapi napot. Nagyon büszke vagyok a srácokra, akik velem dolgoznak: nehéz időkön mentünk keresztül, de mindig felálltunk a padlóról, csapatként vittük véghez ezt a sikert. Nagyon jó, hogy a csapat újra itt van az első két helyen. Szabadon versenyezhetünk, ez a döntés, ugyanúgy folytatódik minden, mint eddig. Remélem, hogy újabb kettős győzelmet aratunk, és az is jó, ha Valtteri megszorongat minket, mert akkor a nézők is remekül szórakoznak majd.”

Nico Rosberg (2.): “A pálya bizonyos részein gyorsabbak és lassabbak vagyunk egymáshoz képest. A saját korábbi eredményeim alapján tűrhető kör volt, a második hely nem is annyira rossz itt. Bármi megtörténhet, jó rajtot kell elcsípnem. A csapat a lényeg, még egy olyan pályán is, mint Monza, nagyon jó, hogy ismét ennyire jók vagyunk.”

Valtteri Bottas (3.): “Remélem, hogy holnap megszorongathatom őket! Tegnapról mára is javult a tempónk, bár abban bíztunk, hogy közelebb lehetünk hozzájuk. Bízom a holnapi napban, szerintem nagyon jó versenytempónk lesz, meglátjuk, hogy ezek a srácok itt mellettem titkoltak-e valamit pénteken.”