F1: Rosberget kifütyülték, videózni akar 2 Daniel Ricciardo (1.): “Otthon sokan követik a futamokat és drukkolnak nekem, de itt is annyi a zászló, mint Melbourne-ben. Nagyon köszönöm a nézőknek! Így nyerni más volt, mint a korábbi futamokon, arról szólt, hogy kiegyensúlyozott legyek, tartsam a köridőket. Tudtam, hogy Nico gyors lesz a harmadik kiállása után, de tartottam a köridőket. Bíztam benne, hogy az utolsó körökben minden egyben marad az autón, és műszakilag sem lesz gond. Ilyenkor nem tud elég korán érkezni a kockás zászló, nagyon örülök!”

Nico Rosberg (2.):
“Az elején jól megközelítettem Lewist, kívülről próbáltam megelőzni, de összeértünk sajnos. Mindkettőnk versenyét tönkretette az eset, ez szomorú, a csapatnak sem jó. Vissza kell még néznem videóról, addig nem mondok semmit a felelősségről. Benne volt a győzelem a mai versenyben, nagyon magabiztos voltam, de számunkra nem jött össze a verseny, ez van.”

Valtteri Bottas (3.):
“Bérelt hely a dobogón? Miért is ne? A csapat jó munkát végzett, remekül haladunk, ez már a negyedik dobogóm az évben. Oda a tetejére szeretnék felállni, de ha így dolgozunk tovább, bármi lehet. Ebben a szezonban persze nehéz lesz, egy kis szerencse is kell hozzá, van még min dolgoznunk, de jó irányba haladunk.”