F1: Rosbergnek kevesebbet ér ez a pole 2 Nico Rosberg (1.): “Eddig minden nagyon jól ment, nagyon jó érzés a hazai futamon az élről indulni. Jobb lett volna egy tiszta küzdelem Lewis ellen, az ő kiesése egy kicsit levon a pole értékéből, de azért fantasztikus nap volt. Ma nem osztanak pontot, úgyis a holnap számít majd. Nem tudok részleteket a másik autóról, csak azt tudom, hogy az enyém nem volt hibás. Holnap várhatóan hűvösebb lesz, ez jobb a gumikopás szempontjából, de az időjárás is bekavarhat. Meglátjuk, mi lesz.”

Valtteri Bottas (2.): “Nagyon elégedettnek kell lennünk ezzel a második-harmadik hellyel, gratulálok mindenkinek. Úgy gondolom, hogy a Mercedes továbbra is előttünk van, az utolsó körömben ugyanis nem hibáztam, mindent kihoztam az autóból.”

Felipe Massa (3.): “Próbáltam összerakni a kört, de a gumikkal nem voltam igazán elégedett, emiatt nem sikerült az összes szektorba beletalálnom. Az autó nem volt százszázalékos a beállításokkal kapcsolatban, de nem vagyok elkeseredve, mert így is elég jó kört futottam, de Valltteri még jobbat. Igyekszem holnap jobb munkát végezni.”