Bár teljesen hivatalos információt már június közepe, a Grenoble-ból a családi otthonhoz jóval közelebbi Lausanne-ba szállítása óta nem hallottunk Michael Schumacherről, több pozitív jel is felbukkant a napokban.
Corinna és Michael Schumacher   (Fotó: Europress)

Corinna és Michael Schumacher (Fotó: Europress)

Corinna és Michael Schumacher (Fotó: Europress)


A német Bild hétfőn olyan képeket közölt a 45 éves Forma-1-es legenda feleségéről, Corinnáról, amelyen az asszony felszabadultan mosolyog egy, a családi birtokukon rendezett lovas eseményen. 
A tavaly december végi baleset óta első nyilvános megjelenés mellett Corinna Schumacher pár szót nyilatkozott is a német Neue Postnak férje lausanne-i klinikán folyó rehabilitációjáról: “Haladunk előre. Természetesen lassan, de legalább haladunk” – idézte a lap a pozitív szavakat.
Schumacher a síbalesetben szerzett életveszélyes agysérülései miatt nagyjából három hónapig volt kómában, április elején mutatta az éberség és az öntudat első jeleit. A június 16-i átszállításakor a mentősökkel biccentésekkel és szemmozgással kommunikált, bár akkor még egyértelműen nem tudott beszélni.

Bár a jelenlegi állapotról mindössze Corinna Schumacher két mondata szól, a hétszeres világbajnok az ellopott és eladásra kínált zárójelentés kapcsán az elmúlt hetekben is szerepelt a hírekben – a legfrissebb fejlemény kedden este látott napvilágot.

Azt olvasta már, hogy a Magyar Suzuki milyen kiemelkedő jubileumot ért el? Kattintson a képre a hírért!

Megszólalt Schumacher felesége 3