Fotó: Europress

Fotó: Europress

Michael Schumacher még tavaly december végén szerzett súlyos, életveszélyes agysérüléseket egy síbalesetben, majd hónapokig kómában volt. 
A család és a menedzsment ritkán adott híreket az állapotáról, hivatalosan annyit tudni, hogy a hétszeres világbajnok április óta az éberség és a tudatosság jeleit mutatja, valamint hogy állapota stabilizálódott annyira, hogy június 16-án elszállították a grenoble-i kórházból, hogy a családi otthonukhoz jóval közelebbi Lausanne-ban folytatódjon a rehabilitációja. Az ottani klinika szóvivője annyival egészítette ki a fentieket, hogy a Forma-1-es legenda beszélni még nem képes, de biccentésekkel, szemmozgásokkal kommunikál, elsősorban a családjával.
Jó két hete nincs újdonság Schumacher állapotát illetően – viszont az ellopott zárójelentés ügyében előrelépés történt! -, de feltételezhetjük, hogy pozitív a helyzet, ugyanis a német Bild friss fotót közölt feleségéről, Corinnáról, amelyen az asszony a kamerába pillantva szélesen, felszabadultan mosolyog. Úgy tűnik, van remény a felépülésre.
Öröm Schumacheréknél? 3

Corinna Schumacher boldogan mosolyog a család givrins-i lovasfarmján tartott hétvégi rendezvényen – a baleset óta ez az első nyilvános szereplése Fotó: Bild.de

Összehasonlításképpen: Így fogadta a fotósok hadát, amikor a férjéhez járt a grenoble-i kórházba:

Öröm Schumacheréknél? 4

Azt láttad már, hogy csapatja egy fűnyíróval Kimi Räikkönen? Korábbi F1-es pilótákkal száguldozott a mezőn. A videóért kattints a képre!

Öröm Schumacheréknél? 5