Hamilton: Nagyon kellett Rosberg kiesése 2 Lewis Hamilton (1.): “Vegyes érzéseim vannak, de látva, milyen sokan támogatnak minket, azt kell mondanom: nekünk vannak a legjobb szurkolóink! Nicónak megnyugtató előnyt sikerült kiautóznia a verseny elején, de aztán kisebb lett a különbség köztünk, nem is gondoltam volna, hogy ilyen gyors leszek. Nem jó látni kiesni a csapattársat, az egy-kettő jobb lett volna, de nagyon kellett nekem ez az eredmény. Négy ponttal vagyok lemaradva, ez a hétvége mutatta, hogy sose szabad feladni. Tegnap sem adtam fel, csak nem hittem volna, hogy ennyit tud változni a pálya, sokkolt is a helyzet, de a családom végig támogatott és erőt adott.”

Valtteri Bottas (2.): “Ausztriában harmadik, most második hely, már csak egy lépést kell megtennünk felfelé. Kiváló munkát végzett a csapat, nagyon jó volt az autó. A Mercedes még előttünk van, de jó irányba haladunk. Tényleg volt egy-két jó dolog, nagyon élveztem a futamot, a lehető legelőrébb próbáltunk végezni. Kihoztuk a maximumot, Felipét nagyon sajnálom a 200. futama miatt is.”

Daniel Ricciardo (3.):
“Mark nagyon szerette ezt a pályát, nekem is kedves helyszín, örülök, hogy itt lehetek a dobogón. Sikerült kitartanunk, ha lett volna még egy kör, Jenson talán megfogott volna. Nagyon elégedett vagyok a dobogós helyezéssel.”