Jenson Button soha nem állhatott még dobogón hazai versenyén, az idén is csak megismételnie sikerült eddigi legjobb eredményét, a negyedik helyet. A futam végén Button nagyon közeledett Daniel Ricciardóhoz, de végül nem sikerült elkapnia az ausztrált.


“0,8 másodperc nem valami nagy különbség” – mondta Button. “De nem vagyok elégedetlen, mert mindent beladtam. Kicsit nehéz úgy versenyezni, amikor a versenymérnök folyamatosan duruzsolja, hogy mindent bele, de közben spórolni kell az üzemanyaggal is.”

“De a negyedik hely nem olyan rossz eredmény, szóval elégedettnek kell lennünk. Tettünk egy lépést előre, ki kell élveznünk ezeket a pontokat. A verseny elején szándékosan nem nehezítettem meg Lewis dolgát, az ilyen helyzetekben észnél kell lenni, hogy ne veszítsünk feleslegesen időt.”

“Előre megmondtam, hogy ha nem nyerhetek, akkor remélem, Lewis fog. Egy kicsit azért csalódott vagyok, hogy nem állhattam mellette a dobogón. Ron üzenete, hogy legyek keményebb, láthatóan működött, szóval kösz, Ron!”