Nico Rosberg (1.): “Nem volt a legkönnyebb futam, sok mindent kellett menedzselni és állítani közben, de végül is nagyon gyors autóm volt megint. Jó, hogy miénk az első két hely, jó volt visszatérni ide, Ausztriába is: fantasztikusak a szurkolók és a helyszín is. Köszönöm mindenkinek. Nagyon várom a következő hazai versenyt Silverstone-ban, hihetetlen lenne, ha ismét miénk lenne az első két hely, megmutatva a gyáriaknak, milyen jók vagyunk, és a helyszínen örülhetnének nekünk.”

Lewis Hamilton (2.):
“Meg kell majd néznem az adatokat a kiállásokról, lehet, hogy baj volt a beállásommal, de a verseny hevében csak nyomom. Nagy eredmény a srácoktól, hogy megvan az első két hely, köszönöm mindenki támogatását.”

“Élveztem, sokkal jobb, mint elöl lenni, mégsem jutni sehova. Jó látni, hogy mennyire erős most a Mercedes. Mindig a maximumon pörgök, de ma tudtam, hogy valami nagyot kell dobnom kell ahhoz, hogy elérjem, amit akarok. A rajttal nagyon elégedett voltam, utána is szórakoztató verseny volt. Az időmérő miatt ez nem volt túl jó hétvége számomra, de a második hely vállalható egy rossz hétvégén.”

Valtteri Bottas (3.):
“Nagyon boldog vagyok, nehéz szavakba önteni, mit érzek. Hálás vagyok a csapatnak, hogy ilyen autót tettek alám. Nagy utat tettünk meg tavaly óta, pont ilyen verseny kellett: minden a tervek szerint alakult, az autó megérdemelte a harmadik helyet.”