Felipe Massa a pole pozícióból indulva negyedikként zárt az Osztrák Nagydíjon, de a brazil csak kicsit volt csalódott amiatt, hogy csapattársa lett dobogós. “Csak egy kicsit vagyok csalódott, mert a bokszkiállásom nem volt hibátlan, emiatt a forgalom közepén találtam magam” – mondta Massa.


“Végül negyedik lettem, összességében elégedett vagyok az eredménnyel és a pontokkal. A csapat számára nagyon pozitív hétvége volt. Valtteri utánam állt ki kereket cserélni, és ezzel a stratégiával meg tudott előzni, egyszerűen csak pechem volt.”

“Ahogy visszajöttem a pályára, az egyik Mercedes a melegebb abroncsaival rögtön meg tudott előzni. Ebben a körben még egy kis időt veszítettem, és ez egy helyezésbe került. A Mercedesek gyorsabbak voltak nálunk, a gumik felől is éreztem némi vibrációt az utolsó hat körben.”

Claire Williams csapatfőnök is elismerte, hogy Massa első kiállása lassú volt. “Az ideálisnál kicsit lassabban dolgoztunk. De a csapat eredményének Felipe is örült, biztos vagyok benne, hogy egyszer neki is kijön majd a lépés.”