F1: Massa majdnem elájult a pole-tól 2 Felipe Massa (1.): “Rendkívül örülök annak, ami történt velünk, ez egy ragyogó pilanat az egész csapat számára. Rég volt, amikor utoljára pole-ban voltam, 2008-ban Brazíliában, hihetetlen ez az egész. A holnapra kell koncentrálnunk, nagyon fontos futam lesz számunkra. Sokáig nem lehettem itt, de bíztam benne, hogy leszek még, és ugyan csak holnap lesz a verseny, de nagyon örülök. Nagyon sok érzés van bennem, olyasmit érzek, mint amit a futamgyőztesek szoktak. Harcolnunk kell majd, nem lesz könnyű dolgunk, de jó irányba haladunk, és a munka meghozza majd gyümölcsét. A fiamtól kaptam egy Neymar-kártyát, vele ültem ma be a kocsiba, remek érzés volt. Nagy focirajongó vagyok.”

Valtteri Bottas (2.): “Eddig ez a legjobb időmérős eredményem, már csak egyet kell előrébb lépnem. Gratulálok Felipének! Nagyon örülök, hogy ide jutott a csapat, hatalmasakat léptünk előre tavalyhoz képest. Csak szombat van, de láthatjuk, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Holnap lesz a futam, nem lesz könnyű magunk mögött tartani a Mercedest, most örülünk a mai napnak.”

Nico Rosberg (3.):
“Nem vártam, hogy mindkét Williams előttem lesz, de nem végeztünk ma tökéletes munkát. Lewis is megpördült előttem, el kellett vennem a gázt, ez már két tizedet jelentett, vagyis nem tudtam volna javítani. Így alakult, rendben van azért a harmadik hely, mert elég gyors autónk van a holnapi futamra.”