A Force India szerdán délelőtt meglepetésszerűen, elsőként leplezte le 2014-es Forma-1-es autóját, a VJM07-est, amelyet a visszatérő Nico Hülkenberg és a McLarentől érkezett Sergio Perez terelget majd a pályán.
A 2011-12-ben már a Force Indiánál dolgozó, az utóbbi évek egyik legnagyobb ígéretének számító Hülkenberg így beszélt a bemutató apropóján:


“Azt hiszem, a vezetési stílust hozzá kell majd igazítani az új körülményekhez. Nem lesz könnyű, mindannyiunknak nagy kihívást jelent majd. A pilótáknak oda kell majd figyelni az üzemanyag-fogyasztásra és minden egyébre is, de én ezt izgalmasnak találom. Sosem volt még ekkora bizonytalanság egy idény előtt, sosem volt ennyire kiszámíthatatlan.”
“Izgalmas időszak, de egyelőre nem tudok sokkal többet mondani, pillanatnyilag mindenki csak találgatni tudja, hogyan viselkednek majd az autók, milyen lesz ez az egész, a pilótáknak milyen lesz a vezetés. Jó néhány kérdőjel van, és csak a pályára lépés után kapjuk meg a válaszokat.” 
Míg Hülkenberg a sauberes év után gyakorlatilag csak hazatért a Force Indiához, csapattársa, a McLarentől ejtett Perez valamivel nagyobb bizonyítási kényszert érez, ő erről beszélt:


“Nagyon izgatott vagyok. A Forma-1 új korszakának kezdetén érkezem egy új csapathoz, azt hiszem, jó esélyeink lesznek együtt. Kulcsfontosságú lesz a kemény munka a téli tesztek során, hogy kiismerjük, hogyan működik minden, és a maximumot hozhassuk ki a csomagból. Kisebb csapat lévén ez most egy óriási lehetőség, a teszteken és az első pár futamon nagyon jól kell dolgoznunk. Ausztráliába a lehető legfelkészültebben kell megérkeznünk. Érdekes lesz látni, hogy mennek a dolgok Jerezben és főképp utána, Bahreinben a második és harmadik teszten.”
“Egyértelműen nagyon sikerre éhes a csapat! Voltak már jó idényeik, de most a cél már az előrelépés, a nagyokkal való küzdelem. Azt hiszem, az idei év nagyszerű lehetőség erre. A 2013-as év sok szempontból jobb pilótává tett, és én is nagyon vágyom a sikerre. A McLarennél nehéz évet, nehéz autót hagytam magam mögött, de bízom benne, hogy erős lehetek idén. Mindent beleadok majd, meggyőződésem, hogy 2014-ben sokakat meglep majd, hogy mire vagyok képes!”