A Sauber pénteken késő délután közölte 2014-es autója, a C33-as leleplezési dátumát. A hinwili alakulat január 26-án, vasárnap délután 16 órakor az Interneten mutatja meg az új járgányt, hoz aztán január 28-án megkezdjék a tesztelést a spanyolországi Jerezben. 
Az autót a honfitársával, Nico Hülkenberggel gyakorlatilag helyet cserélt Adrian Sutil és a tavalyi bemutatkozás után megtartott mexikói Esteban Gutierrez vezeti majd. A svájci csapat az új turbókorszakban is a régi-régi partner, a Ferrari motorjaival indul.
A Ferrariról Renault-ra vált viszont a Toro Rosso, amely péntek este közölte a bemutatójának dátumát, a Red Bull kisebbik csapata Jerezben, 27-én mutatja majd meg az STR9-est. 2014-ben Jean-Eric Vergne mellett az orosz újonc, Danyiil Kvjat versenyez majd a faenzai alakulatnál.
A Lotusnál már a múlt héten bejelentették, hogy nem lesznek ott az első téli teszten, a Force India és a Marussia terveiről pedig még nem tudni biztosat, de a mostani hírt követően hét csapat, a Red Bull, a Mercedes, a Ferrari, a McLaren, a Sauber, a Toro Rosso, a Williams és a Caterham részvétele garantált.