Sebastian Vettel (1.): “Az igazat megvallva nem tudok mit mondani. Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eljött, hihetetlen, hogy ez csak a második futam itt. Szerintem az év egyik legjobb futama, fenomenális itt versenyezni, a város is hihetetlenül pezseg. A rajt elég szoros volt, Romain közel került, felfelé menet nehéz is megítélni a dolgokat. De megint hihetetlen tempója volt az autónak, minden szuperül működött. Tavaly itt voltam a dobogón, most nyertem, nem tudok mit mondani.”

Romain Grosjean (2.):
“Jó verseny volt, jól sikerült a rajt, sikerült elmennem Mark mellett. Majdnem Sebet is megfogtam. Minden jól működött, büszke vagyok, hogy a Lotust képviselhettem, Enstone-ban mindenki fantasztikus munkát végzett. Ezt a két autót nem lehet megverni, de mindent megpróbáltunk, remélem, jövőre egy fokkal feljebb állhatok.”

Mark Webber (3.): “A pole pozíció fontos lett volna, azzal, hogy nem jött össze, jó eredményt veszítettem el. Sajnálom a tegnapot, az első kanyarban sem sikerült kívülre kerülnöm, és csak Lewist sikerült levadásznom, Romaint már nem tudtam visszaelőzni. A váltóban a fogaskerekek olyanok voltak, amilyenek, de örülök, hogy itt lehettem a dobobón. Jövőre már Porschét fogok vezetni ugyanitt.”