A Quantum Motorsports (korábbi nevén Infinity Racing) még nyáron jelezte, hogy 35 százalékos tulajdonrészt vásárol a Lotus-csapatban, de az üzlet a mai napig nem valósult meg. 
Enstone-ban természetesen egyre idegesebbek, ugyanis mindenképp látniuk kellene, honnan jön majd a pénzük 2014-ben, kell-e szerződtetniük a venezuelai állami olajcég, a PDVSA millióival kopogtató Pastor Maldonadót, vagy választhatják Nico Hülkenberget.
Quantum Motorsports kétes múltú főnöke, Mansoor Ijaz azt állítja, mindenképp beszállnak:
F1: Tovább ígérget a Lotus befektetője 1
F1: Tovább ígérget a Lotus befektetője 2

F1: Tovább ígérget a Lotus befektetője

F1: Tovább ígérget a Lotus befektetője

F1: Tovább ígérget a Lotus befektetője 4
Fotó megosztása:
F1: Tovább ígérget a Lotus befektetője 5


“Nem kérdés, hogy létrejön-e az üzlet, nem kérdés, hogy fizetünk-e. Kizárt, hogy elbukjon az üzlet. De a nemzetközi bankrendszerben, ha a világ bizonyos részeiről kell pénzeket mozgatni, akkor közvetítő bankokra is szükség van” – utalt arra, hogy 2001. szeptember 11. után, a terrorizmus elleni harc jegyében a Közel-Keletről érkező összegek esetében sokszoros ellenőrzések, visszaigazolások zajlanak a pénzmozgások esetén. 
“Emellett a hatóságok, a központi bankok, egyéb intézmények is elvégzik az ellenőrzéseiket, ugyanis nem kis összegekről van szó. Egészen más feltételek érvényesülnek, amikor 1, 10 vagy 100 millió dollárt kell mozgatni.”
Ijaz hozzátette, hogy sajnálja a késlekedést és megérti az enstone-iak aggodalmait, de úgy véli, a Quantum beszállása végül mindenki számára hasznos és gyümölcsöző lesz.
“Nagyszerű csapatról szó, joggal bosszúsak. A helyükben én már rég le is mondtam volna az egészről. De el kell fogadnunk a helyzetet, és tudhatják, hogy végig itt voltam. A saját zsebemből fizetem ezt az összeget, és abban is megegyeztünk, hogy a befektetés megvalósulásakor minden alkalmazott busás prémiumot kap. Így kárpótoljuk őket az elveszett időért és a bosszúságért, a nehézségekért. A vezetőséget is biztosítottuk erről, de a pénznek most már tényleg meg kell érkeznie, mi is tisztában vagyunk ezzel.”