Sebastian Vettel (1.): “Boldog szülinapot Christiannak! Jó, hogy mindkét autóval ennyire elöl vagyunk. Nem volt sima az időmérő, mert a szél megerősödött délelőtt óta, befolyásolta az autót, főleg a gyors kanyarokban. A Q3-as első körömmel nem voltam igazán elégedett, a másodikat egész jól összeraktam, de Mark egyre közelebb van hozzám. Éppen csak előtte maradtam, egyre közeledett hozzám, szerintem becsúszott neki egy hiba a végén. A tiszta oldalról indulok, meglátjuk, mire lesz elég. Tavaly szoros harc volt Lewiszal, ő egyszerűen gyorsabb volt a végén, nem tudtam tartani a pozíciót. De ez már régen volt, várom a holnapot, ha megvan az esély a győzelemre, nyilván meg akarjuk ragadni. Szeretem ezt a pályát, a mai munkát elvégeztük, de holnap új nap lesz, mindig a következő feladatra kell koncentrálnunk.”

Mark Webber (2.): “Két esélyem volt. A második körömben elégedett voltam a kör első felével, a végén próbáltam egy kicsit többet kipréselni, de ilyenkor könnyű túlterhelni az autót. A 19-es és 20-as kanyar nem úgy jött össze, ahogy akartam. Jó az első sorból indulni, a pole kicsúszott a kezemből, de nekem csak két és fél szektort sikerült összeraknom, míg Sebnek hármat. Nem a legjobb érzés, nem azért vagyunk itt, hogy ez történjen, de feszegetni kell a határokat.”

Romain Grosjean (3.):
“Jó munkát végzünk, bár ez nem egy könnyű hétvége. Küszködtünk tegnap és ma délelőtt is, nem volt könnyű délelőtt kezdeni, a körülmények nem voltak igazán ideálisak. Nem is szeretek ilyen korán versenyezni, sőt korán kelni sem. Ma elég jól haladtunk, a Q1-ből a keményebb gumikon jutottunk tovább, pedig nem ez volt a terv, de megvolt a tempónk. A többieknél gyorsabbak vagyunk, de ők ketten messze vannak tőlünk. A verseny hosszú lesz, meglátjuk, mit tudunk kezdeni a stratégiával.”