F1: Räikkönen visszamegy a Ferrarihoz? 2 Továbbra is Kimi Räikkönen az átigazolási hírek főszereplője, főleg azért, mert a finn szinte dúskál az ajánlatokban. Mehet Mark Webber helyére a Red Bullhoz, maradhat a versenyképes, de anyagi gondokkal küszködő Lotusnál, esetleg visszatérhet a Ferrarihoz Felipe Massa helyére.

Eddig a legutolsó verzió tűnt a legkevésbé esélyesnek, egy finn lap szerint mégis ez a verzió nyert. Az Ilta-Sanomat úgy tudja, hogy Räikkönen döntött, visszamegy a Ferrarihoz, mert 2007-ben itt nyert világbajnoki címet. Ennél többet nem közölt a lap, amely “a versenyzőhöz közel álló” forrásokra hivatkozott.

Amennyiben Räikkönen valóban a Ferrarihoz megy, amit azért még senki ne vegyen biztosra, felszabadul egy ülés a Lotusnál, amelyre minden bizonnyal sokan rámozdulnak majd. Mivel arra nem nagyon van esély, hogy Fernando Alonso valóban távozik a Ferraritól, Räikkönen Maranellóba szerződtetése esetén a Red Bullnak Daniel Ricciardót kell beültetnie Webber üresen maradó autójába.