Nico Rosberg (a második szabadedzésen 1.): “Egy körön az autó még mindig gyors, szóval az időmérőnek rendben kell lennie. A kérdés azonban a versenytempó. Készültünk a futamra is, és egyelőre egész jó a helyzet, de vasárnapra a feje tetejére állhat minden, mert sokkal melegebb lesz az idő. Ennélfogva nem igazán tudjuk, hol állunk a többiekhez képest.”

Lewis Hamilton (5.): “Az autó nem rossz, de a hosszú etapokon nem éreztem jól magam. Változtatnunk kell néhány dolgon, és versenyképesek lehetünk. Őszintén szólva, a versenytempónk aggaszt kicsit, ki kell elemeznünk az adatokat, hogy rájöjjünk, merre menjünk tovább. Szombatra remélhetőleg sikerül összeraknunk egy olyan autót, amelyben nem érzem magam kényelmetlenül.”

Sebastian Vettel (3.): “Összességében elégedettek lehetünk, ez egy jó nap volt. Fontos volt, hogy kihasználjuk a száraz pályát, mert vasárnap valószínűleg meleg időnk lesz. Most jön az a rész, hogy megnézzük, hol tudunk még javulni, és hogy mit csináltak a többiek, szombatra tisztább lesz a kép. Rövid és hosszú etapokat is futottunk, de a harmadik edzés előtt még el kell döntenünk, hogy az időmérőre készülünk, vagy a versenybeállításokat tökéletesítjük.”

Jenson Button (11.): “Egy kicsit mindenki birkózik a huplis kanyarokkal, ami viszont jó hír, hogy az egyenesekben nincsenek olyan problémáink, mint Kanadában. Egy kicsit jobb lett az autó, de van még teendőnk az egyensúllyal, az élmezőny továbbra is messze van. A Q3 jelenleg elérhetetlennek tűnik számunkra.”

Paul di Resta (4.): “Az esős délelőtt után jó volt körözéssel tölteni a délutánt. Produktív nap volt, az autó jól működött, remélhetőleg szombatra is át tudjuk menteni ezt a tempót. Úgy érzem, van még egy kicsi az autóban, ezt jó lenne kihozni belőle. Nem feledkezhetünk el arról sem, hogy a hét utolsó két napján melegebb lesz, és ennek lehet nem várt hatása az eredményekre.”

Kimi Räikkönen (13.): “Nagyjából elégedettek vagyunk a mai nappal. Komoly munkát fektettünk az új eszköz (a dupla DRS) tesztelésébe, ami jónak is tűnik. Én csak a Pirelli prototípus gumiján mentem, szóval nem futottam gyors kört, de az autó nem tűnt rossznak, majd kiderül, hol állunk, amikor minden a helyén lesz. Nem hiszem, hogy a leggyorsabbak lehetünk, de szerintem nem is vagyunk messze.”
Fernando Alonso (10.): “A délelőtt elszállt az eső miatt, így délutánra kellett beszorítanunk az összes munkát. A programunk a szokásos volt, adatgyűjtés a gumikról, ami kulcsfontosságú lesz. A stratégiánknak tökéletesnek kell majd lennie, jól kell döntenünk a versenyre, és azt is szem előtt kell tartani, hogy vasárnap egészen más lehet az időjárás, mint ma volt – szárazabb lesz a pálya, melegebb lesz.” 
Felipe Massa (22.): “Nagyon csalódott vagyok a történtek miatt, értékes időt veszítettem a baleset miatt, pedig Silverstone-ban nagyon fontos a gumik kiismerése. A kanyarkijáratban elkaptam egy nedves foltot és kitört az autó. Akkor a Pirelli prototípus gumija volt fent, és még nem volt elég meleg, nem tudtam elkerülni az ütközést.” 
“Szerencsére az autó eleje nem sérült komolyan, holnap simán tudjuk folytatni a munkát. A hosszabb etapon Fernando autója jól ment, és bár a hűvös nem segített, a jobb előrejelzések miatt okkal bizakodhatunk.”