Mark Webber csütörtökön bejelentette, hogy 2014-re nem hosszabbít szerződést a Red Bull-lal, elhagyja a Forma-1-et, hogy a Porsche Le Mans-projektjében folytassa a pályafutását.
Webber helyére a lotusos Kimi Räikkönen látszik a fő esélyesnek, utána pedig a Toro Rosso ifjoncai, Daniel Ricciardo és Jean-Eric Vergne állhat a listán, azonban mások is örömmel beülnének a Red Bullba. 
A Force Indiából az idei gyenge Sauberbe átülő Nico Hülkenberget általában a Ferrarival kapcsolatban emlegetik, de nem tagadja, hogy a Red Bull is érdekelné.
“Mark távozása miatt felszabadul egy Red Bull-ülés, bolond lennék azt mondani, hogy nem érdekel. Mindenkit izgatna, hogy beülhessen abba az autóba, ahhoz a csapathoz kerüljön, de korai még erről beszélni, majd meglátjuk” – mondta.
Honfitársa, az F1-ben egy év kihagyás után visszatért Adrian Sutil is lecserélné a Force Indiát a Red Bullra, szerinte érdemes lenne számolni vele.
“Igen, miért is ne? Világbajnok csapat, szerintem nagyon sok pilóta szeretne oda kerülni. Nyitott vagyok, ha igényt tartanak rám, majd szólnak. De még csak hét futamon vagyunk túl, és jól érzem magam itt, a Force Indiánál. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, egyelőre én sem tudom.”