Lewis Hamilton az F1 Racing magazin olvasói kérdéseire válaszolt, a mercedeses pilóta nagyon magabiztosan beszélt arról, hogy bárhol, bármilyen csapattárs mellett örömmel versenyezne.
Tavaly a mclarenes szerződési tárgyalások alatt a Red Bull-lal és a Ferrarival is hírbe hozták, így természetesen most is felmerült, hogy menne-e Sebastian Vettel mellé. 
“Bármelyik pilótának állok elébe. Bárhol, bármikor, bármelyik csapatnál. Mindegy kiről van szó, cseppet sem aggasztana. Örömmel lettem volna Sebastian csapattársa is. Nagyszerű autója van, jó élmény lett volna.”
A 2008-as bajnok leszögezte, hogy jelenleg jól érzi magát új helyén, a Mercedesnél, de elvben akár a Ferrarinál is el tudja képzelni magát. 
“Pillanatnyilag nem vágyom máshova, mert nagyon ól érzem magam ott, ahol vagyok. De az azért nem titok, hogy az egész pályafutásom során, már a gokartos időktől kezdve a Ferrari volt az egyik legnagyobb csapat, mindenki szeretne náluk versenyezni. Szóval ha valaki lehetőséget kap, akkor mindegy, hol van, milyen az autója éppen, mindenképp azt gondolja, hogy ‘Ferrari? Naná!’. De ahogy mondtam, most nagyon jól érzem magam itt, és remélem, hogy a Mercedes sokáig ragaszkodik majd hozzám.”
Hamilton eredeti csapatára, a McLarenre is kitért, megerősítette, hogy a “hazatérés” sem kizárt a jövőben.
“Visszatérni a McLarenhez? Ezt sosem zárnám ki. Annál a csapatnál nőttem fel, és máig a szívem csücske. Egyesek próbáltak hangulatot kelteni, de nincs semmi probléma közöttünk. Nagyon is jó a viszony. Szóval ki tudja?”