Az Indiai Nagydíj után “második” hazai versenye a Force Indiának a silverstone-i, a főhadiszállás egy kőhajitásnyira van a pályától. “Két remek futammal készültünk erre a hétvégére” – utalt vissza Vijay Mallya csapatfőnök Monacóra és Kanadára. “Továbbra is úgy gondolom, hogy egyre közelebb vagyunk a dobogóhoz, de a kiegyensúlyozottságra is koncentrálnunk kell, mert az állandó pontszerzés kincset ér majd a végelszámolásnál.”

“A múltban még soha nem volt igazán nagy eredményünk Silverstone-ban, jó lenne mindent helyretenni az idén. A brit futam Paul hazai versenye, biztosan sok biztatást kap majd a szurkolóktól. Van néhány új fejlesztésünk, a szokásos pozícióinkért küzdhetünk az első tízben.”

Paul di Resta szerint a silverstone-i verseny az idény egyik fénypontja. “Amikor fiatal voltam, mindig arról álmodtam, hogy F1-es pilótaként érkezem Silverstone-ban” – fogalmazott a skót. “Ez mindig egy különleges hétvége számomra. Az év legjobb kanyarjai közül jó néhány itt van, a hangulat elképesztő. A szurkolók egyszerűen mindenkit feltöltenek energiával! Jó passzban vagyunk, soha nem volt még ilyen jó autónk, csak három sikeres napra van szükségünk egymás után.”

Adrian Sutil hagyta a hízelgést, bevallotta, hogy nem a kedvence a silverstone-i pálya. “Azért jó itt F1-es autót vezetni” – nyilatkozta a német. “Gyors, hullámzó pálya, nagy váltás Monaco és Kanada után. Jó szereplésre számítok, a gyors részeket kifejezetten kedvelem. Az új vonalvezetés az előzést is megkönnyítette. Egész héten Nagy-Britanniában leszek, szerdán szimulátorozással készülök, és sok időt töltök majd a gyárban.”