Továbbra is erősen tartják magukat azok a hírek, amelyek szerint jövőre Kimi Räikkönen lesz Sebastian Vettel csapattársa a Red Bullnál. Ha ez még nem is biztos, az valószínű, hogy a csapat komolyan számol a finn leigazolásával, ezt jelezheti, hogy Vettel is megszólalt az ügyben.

“Nem nagyon érdekel, hogy ki a csapattársam” – így Vettel. “Ha nyerni akarsz, mindenkit meg kell verned. De ha Kimi lenne a csapattársam: rendben van, jöhet! Nincs problémánk egymással, és vagyunk annyira érettek, hogy egy nehéz szituációval is megbirkózzunk. Jól kijövök vele” – utalt ezzel Vettel Webberre, akivel a malajziai balhé óta végleg megromlott a viszonya.

“Kimi nagyon őszinte, vele nincs semmi hülyeség.” Räikkönen is szólt néhány jó szót Vettelről, de arra azért vigyázott, hogy semmit ne áruljon el terveiről. “Bízunk annyira egymásban, hogy egy csatában ne csináljunk semmilyen ostobaságot” – mondta a finn. “Mindketten nyitottak és őszinték vagyunk. Ha esetleg összeütköznénk, azért valószínűleg mindketten a másikra panaszkodnánk, de ez így normális.”