F1: Vettel nem tudja, ki az ellenfél 1
F1: Vettel nem tudja, ki az ellenfél 2

F1: Vettel nem tudja, ki az ellenfél

F1: Vettel nem tudja, ki az ellenfél

F1: Vettel nem tudja, ki az ellenfél 5
F1: Vettel nem tudja, ki az ellenfél 6
Fotó megosztása:
A Bahreini Nagydíjon Sebastian Vettel lett az első idei kétszeres futamgyőztes. A háromszoros bajnok címvédő jelenleg 77 ponttal áll az élen, mögötte egy győzelemmel és két 2. hellyel, 67 ponttal Kimi Räikkönen, míg Lewis Hamilton (50 pont) és a sanghaji győztes Fernando Alonso (47 pont) már jobban le van maradva. 
Vettel a pontelőny és a két győzelem ellenére nem bízza el magát, igaz, azt ő sem tudja, ki is lesz a fő kihívója.
“Nem tudom, nagyon-nagyon hosszú a bajnokság. Azt hiszem az első négy verseny alapján a Lotus nagyon gyors és jól bánik a gumikkal a futamon. A Ferrari is gyors, az autók nem sokat változtak tavalyhoz képest. Szóval a puszta teljesítmény tekintetében nagyon szoros” – mondta, kifejtve, hogy a Pirellik kezelése a kulcs.
“Vasárnaponként minden változhat attól függően, ki hogy kezeli a gumikat. Néha jól megy, máskor nem. Szerintem a Ferrari autója általában véve egy jó csomag, mindig gyorsak, versenyképesek a futamokon. Egy körön a Mercedes is kétségtelenül nagyon gyors, de talán kicsit rosszul bánik a gumikkal. A McLaren formája meglepett, de szerintem valamikor ők is felzárkóznak, talán már Barcelonában.”
“Most ez a helyzet, de nem érdemes fő riválist kiválasztani, szerintem önmagunkkal kell foglalkoznunk, hozni kell a pontokat, a többiről nehéz jósolgatni.”