F1: A Vodafone elhagyja a McLarent 1
A Vodafone hét évvel ezelőtt, a 2007-es idényre csatlakozott a McLarenhez, a brit telekomcég a wokingi csapat névadó szponzora lett. 
Tavaly már felröppent, hogy a kapcsolatnak vége szakad majd, mert a cégnél átértékelték a sportszponzorációs stratégiát, mostanra pedig hivatalos lett a dolog: 2013 végén elválnak a felek útjai.
„Mivel a mclarenes partnerségben sikerült elérni, sőt túl is szárnyalni a Vodafone által kitűzött ambiciózus célokat, a cég úgy döntött, ezután az F1-es szponzoráción kívüli területekre koncentrál majd” – állt a közleményben. 
A McLaren sietett hozzátenni, hogy máris megvan az utód. Hivatalosan csak a szezon után árulják el, de igen valószínű, hogy a Sergio Perezhez kötődő mexikói telekommunikációs óriás, a Telmex lehet a Vodafone örököse.
„Amíg a jelenlegi partnerség él, a McLaren nem kíván a következő szponzorról beszélni, de a szezonzáró után, 2013. december 2-án izgalmas bejelentést teszünk majd.” 
A mai napon egy másik mobilos szponzorációs bejelentés is történt: a Force Indiánál azt közölték, hogy az Adrian Sutilhoz kötődő német (szórakoztató)elektronikai és telekommunikációs cég, a Medion a Medion Mobile üzletágával a silverstone-i csapat partnere lett.