Jenson Button (1.): “Már elég régen, 2009 óta vártam arra, hogy újra innen induljak! Az utóbbi pár évben a vasárnapok jól mentek, de a szombatok nem. Ragyogó időmérő edzés volt, és ugyan holnap lesz a futam, de ez most majdnem olyan érzés, mintha versenyt nyertem volna. Bárcsak tudnám, hogy mi kellett volna az elmúlt három évben: most jó volt az egyensúly, egész nap remekül működött az autó, jól éreztem magam a pályán. Nagyon tetszik most a kocsi, a stílusom is passzol hozzá. A verseny nehéz lesz, de valamivel könnyebb, hogy innen indulhatok holnap.”

Kobajasi Kamui (2.): “Tegnap sokat küszködtünk, fogalmunk sem volt, merre induljunk a beállításokkal. Végül sikerült beletalálni. Fontos, hogy innen indulhatunk, ez egy ragyogó eredmény a csapatnak. Magasak voltak az elvárásaink erre a hétvégére, fekszik is az autónknak a pálya, de nem számítottunk erre. Tudtuk, hogy erősek lehetünk a versenyen, de az időmérőn nem gondoltunk az első sorra. Ez még csak a kezdet, remélem, hogy végig ezt a formát mutatjuk az év második felében. Magabiztosan várjuk a futamot, sok erőt ad az eredmény.”

Pastor Maldonado (3.): “Nagyon stabilak voltunk az időmérőkön mostanában, most ráadásul erősebb az autó, versenyképesebbek vagyunk. A nyári szünetben elemeztük a problémáinkat, próbáltunk jobban felkészülni. Megértettük, milyen beállításokra van szükségünk, örülünk, hogy ilyen lelkes a csapat. Az év első felében hullámzóan teljesítettem, remélhetőleg mostantól folyamatosan jól megy majd. Nagyon optimistán várom a holnapi futamot. Reggel még volt okunk az aggodalomra, nem voltak igaziak a beállítások, de a kvalifikációra alkalmazkodtunk a körülményekhez. A Q2-ben majdnem kiestünk ugyan, sokáig tizedik voltam, de végig éreztem az autóban rejlő potenciált. Nem voltunk olyan jók, mint Jenson, de várom a futamot!”