Bár a Ferrari továbbra is Felipe Massa “megóvásáról” beszél, nyilvánvaló, hogy az olasz csapatnál keresik a brazil pilóta utódját. Késő tavasszal a sauberes Sergio Perez volt a favorit, később az azóta már a Red Bull-lal újraszerződött Mark Webber, az elmúlt napokban Jenson Buttont és Kimi Räikkönent hozták szóba a vörös autóval, de úgy tűnik, Adrian Sutilt sem szabad leírni.

A Force Indiától öt év után 2011 végén ejtett német az elmarasztaló ítélettel végződő bírósági tárgyalása miatt kimaradt a 2012-es mezőnyből, de azóta is minden alkalommal a visszatérésről beszél. Lehet, hogy ő ugrik be egy-két évre a Ferrarihoz, amíg sikerült megszerezni Sebastian Vettelt?

A kölni Express arról tudósít, hogy a 29 éves pióta nemrég egy privát teszten vezetett egy utcai autót az olasz csapat fioranói pályáján, majd barátaival gyárlátogatáson is járt.

“Így igaz, Adrian járt a Ferrarinál és a tesztpályán is. De csak utcai autót vezetett. Nem ült be a szimulátorba, nem készítettek neki ülést” – mondta Sutil menedzsere, Manfred Zimmermann, aki azonban az F1-es ferraris lehetőséget nem akarta elkiabálni.

“Semmiképp sem lenne ellenünkre, de pillanatnyilag nincsenek tárgyalások. Abban viszont nagyon bízunk, hogy Adrian jövőre visszatérhet az F1-be.”