630 ember dolgozik a háttérben

630 ember dolgozik a háttérben

Az idei Forma-1-es Magyar Nagydíj három napján a versenypályán komolyabb baleset nem történt, a nézőtéri szektorokba telepített mentőegységek összesen 240 esetben nyújtottak segítséget rosszullétek, sérülések miatt – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Győrfi Pál azt írta: a mentőszolgálat 21 mentőkocsival, két mentőhelikopterrel, két speciális kimentő csapattal, hat orvosi gyorsbeavatkozó egységgel, valamint egy belgyógyászati, traumatológiai ellátásra is alkalmas ambulanciával vigyázott a vasárnapi Forma-1-es futam versenyzőinek és nézőinek biztonságára.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) illetékesei idén is dicsérettel illették az Országos Mentőszolgálat felkészültségét, munkáját – tette hozzá a szóvivő.
    
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese korábbi közlései szerint a rendőrök négy körözött embert is elfogtak a Hungaroring környékén, szombaton tizenhárom embert állítottak elő. Közülük egy férfit okirattal visszaélés gyanúja miatt állítottak elő Mogyoródon. Tiltott kéjelgés miatt öt nővel szemben intézkedtek, közülük hármat szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség, ketten pedig 10-10 ezer forint helyszíni bírságot fizettek.