F1: Vettel lépéskényszerben lesz otthon 2 Nagy-Britannia

Daily Mail: “Szuper-Mark úgy versenyzett, mint egy bika, s késői manőverével bebiztosította győzelmét.”
Independent: “Webber sikeresen ragadta meg a késői esélyt egy jól időzített győzelem megszerzéséhez.”
Daily Mirror: “A brit szurkolók megkapták, amit akartak: egy hőst a szomszédból. A vasárnapi győztes csak néhány mérföldre lakik a pályától, sőt, a helyi pub tulajdonosa is egyben. A probléma csak az, hogy nem Lewis Hamiltonnak és nem is Jenson Buttonnak hívják. Ő Mark Webber.”
Sun: “Három nap folyamatos esőzés után a Brit Nagydíjra szikrázó napsütésben, 125 ezer néző előtt került sor. A McLaren, valamint pilótái, Jenson Button és Lewis Hamilton teljesítménye azonban messze volt a ragyogótól.”

Spanyolország

AS: “Alonso majdnem tökéletes hétvégéje. Az idei vb-n a gumik legalább annyit számítanak, mint maguk a pilóták.”
Marca: “Mark Webber csúcsformában van, Alonso az egyre javuló Ferrarival azonban még mindig vezet a pontversenyben.”
La Razón: “A Red Bull Alonsót ‘fenyegeti’. Mark Webber jobb volt, s ez egyértelműen kiderült az utolsó körökben.”
El Periódico de Catalunya: “A veterán ausztrál, Mark Webber Silverstone-ban újra bebizonyította, hogy az ő autója ismét az egész száguldó cirkusz legjobbja.”

Németország

Berliner Morgenpost: “Ünnepnap a másik bika számára. Bajban a világbajnok: Webber győzött Silverstone-ban, s újra ellopta Vetteltől a show-t.”
Bild: “A világbajnoki címvédő Sebastian Vettel mostanában második számú versenyző a Red Bullnál! A kamikaze-pilóta átszáguldott saját csapatán: a japán Kobajasi későn fékezett a bokszban – hárman megsérültek.”
Stuttgarter Zeitung: “Webber megragadta az óriási esélyt.”
Süddeutsche Zeitung: “Szélárnyékban. Sebastian Vettel a hazai versenyén, Hockenheimben lépéskényszerben lesz: csapattársa, Mark Webber megnyerte a Brit Nagydíjat a Ferrarival versenyző Fernando Alonso előtt. A vb-pontversenyben Alonso, Webber, Vettel a sorrend.”

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “Alonso csak illúzió volt, Webber győzött. A felelősség a gumiké. Fernandót mindössze négy kör választotta el egy tökéletes versenytől. Massa Silverstone-ban a feltámadását ünnepelte.”
Corriere dello Sport: “Alonso a Red Bull-lal vív párharcot. Webber ezúttal becsapta Alonsót. A vb-pontverseny három szereplős lesz.”
    
Svájc

Berner Zeitung: “Webber helyzetbe hozta magát.”
Blick: “Sauber-dráma Webber diadala közben. ‘Kamuikaze’ áthajtott saját szerelőcsapatán.”
Tagesanzeiger: “Célok eltévesztve, a csapat eltalálva. A Sauber pont nélkül maradt a silverstone-i GP-n.”

Ausztria

Kurier: “Webber és 25 ezer másik győztes. Ilyen még nem volt: egyszerre 25 ezer ember érezheti magát nyertesnek, mivel Mark Webber autóját ennyi arckép díszítette. A Red Bullra azoknak a fotója kerülhetett fel, akik korábban támogatták adományaikkal a csapat Wings for life elnevezésű alapítványát.”