Lewis Hamilton (1.): “Fantasztikus időmérő volt, nagyon elégedett vagyok, talán az egyik legjobb volt pályafutásom során. Nagy köszönet mindenkinek, a gyárban dolgozóknak is az új fejlesztésekért. Megálltam, mert erre utasítottak, fogalmam sincs, milyen technikai hibáról van szó. Ez egy nagy nap a csapat számára, Jensonnel nem tudom, mi történt, de felküzdi magát a versenyen, jó lesz a tempója. Sikerült vigyázni a kemény keverékre, ez tűnik jobbnak a versenyre, de a lágyak is jó állapotban vannak. Iszonyú kemény futam lesz, nagy csatával, a nézők is élvezni fogják.”

Pastor Maldonado (2.): “Keményen dolgoztunk, hogy megértsük ezeket a gumikat és köréjük fejlesszük az autót. Igyekeztem jól vezetni és a legtöbbet kihozni belőlük. Nagyot léptünk előre, így kell folytatnunk. Ez egy fantasztikus nap a csapat számára, stabil az autó, különösen a versenytempója jó. Nagyon boldog vagyok, először ülök itt, remélhetőleg ebben a formában tudjuk folytatni.”

Fernando Alonso (3.): “Azt gondolom, jó irányba indultunk a fejlesztésekkel. Lehetetlennek tűnt, hogy az első háromról álmodjunk korábban, ez egy hatalmas előrelépés. Nagyon szoros a mezőny, két-három tized is sok pozíciót jelenthet. Ez a harmadik hely több, mint amit reméltünk, ennél jobban nem mehetett volna az autó. Feltehettünk volna száz szett új gumit, akkor sem lett volna jobb az időm. Nagyon elégedett vagyok, reméljük, ki tudjuk használni ezt a kiváló rajtpozíciót.”