F1: Sennának még nincs helye 2 Miután a Williams elvesztette eddig névadó szponzorát, az AT&T-t, a Reuters azzal állt elő, hogy a grove-i alakulat egy újabb telekom-céggel tárgyal hasonló szerepről, ez pedig a Bruno Sennát támogató brazil vállalat, az Embratel lehet.

A Williams még december elején megerősítette, hogy a venezuelai Pastor Maldonadót megtartja 2012-re, de a másik versenyzői állás sorsa még nem dőlt el, Rubens Barrichello, Adrian Sutil és Senna is esélyes – az utóbbi pilóta azt mondja, hogy ez nem is változott, a szponzorral kapcsolatos spekulációk nem fedik a valóságot.  

“A pletykákkal szemben a helyzetem most is ugyanaz, mint korábban. Továbbra sincs biztos helyem valamelyik csapatnál, még mindig küzdenem kell, hogy az F1-ben maradjak” – írta Facebook-oldalán a 2011 utolsó nyolc futamán a Lotus renault-nál versenyző brazil.

Az enstone-i csapat 2012-re Kimi Räikkönen és Romain Grosjean versenyeztetése mellett döntött, de decemberben Senna és a Lotus-főnök Eric Boullier sem zárta ki, hogy a brazil tartalékosi szerepben idén is a csapatnál dolgozhat, igaz, Senna hangsúlyozta, hogy csak akkor vállalna harmadik pilótai állást, ha a pénteki edzéseken vezethetne is.