A jelenleg állástalan Adrian Sutilt a 2011-es idény második felében leginkább a Williamsszel kapcsolatban emlegették, de az utóbbi két hétben az is felmerült, hogy a német esetleg csak egy évre szerződik a grove-i alakulathoz, hogy aztán 2013-ban Felipe Massa helyére üljön a Ferrarinál, sőt olyat is hallani, hogy 2012-ben egyenesen Maranellóba meg, hogy a következő idényben tesztpilótaként ismerkedjen a csapattal.

A Sutillal kapcsolatos találgatásoknak valamelyes alapot ad az is, hogy a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo nemrég azt mondta, több pilótát is figyelnek, köztük olyanokat is, akik eddig a mezőny közepében, nem túl versenyképes autókban ültek.

A német pilóta menedzsere a fentiek ellenére kategorikusan cáfolta, hogy Sutil a Ferrarihoz tartana, állítólag nem is tárgyalnak.

“Egyáltalán nem tárgyalunk a Ferrarival, az a csapat nincs a lehetőségek között” – állította Manfred Zimmermann a Skynak. “Persze, ezzel együtt természetesen ők minden pilóta és menedzser álma.”

“De van még néhány lehetőség az F1-ben maradásra, jelenleg is tárgyalunk, de pillanatnyilag nem mondhatok ennél többet” – tette hozzá.

Sutil 2011 végéig összesen öt évet húzott le a silverstone-i alakulatnál, mielőtt Nico Hülkenbergnek adták volna a helyét.