Újabb neveket jelentettek be a csapatok a hétvégi Abu-Dzabi Nagydíjat követő, november 15-17. között tartott hagyományos ifjonctesztre.

A Lotus Renault GP egy-egy napot ad majd három fiatalnak: vezethet a Formula Renault 3.5-et megnyerő kanadai Robert Wickens, a World Series by Renault kisebbik kategóriája, a Formula Renault 2.0 Eurocup idei bajnoka, az észt kevin Korjus, valamint a csapat hivatalos tesztelője, a cseh Jan Charouz is.

Wickens egyébként már a versenyhétvégén is kap feladatot, a Virgin tartalékosaként a pénteki első szabadedzésen vezeti majd a kiscsapat autóját, míg Jerome D’Ambrosio kispadozik.

A Team Lotus a múlt csütörtökön már bejelentette, hogy az amerikai Alex Rossi lesz az egyik tesztelője Abu-Dzabiban, majd a hétvégén megnevezett egy újabb pilótát: a brazil Luiz Razia szintén vezeti majd a zöld-sárga járgányt. Razia számára nem lesz teljesen új az élmény, hiszen a csapat hivatalos tesztpilótájaként már a Kínai Nagydíj első szabadedzésén is autóba ülhetett náluk.

A Force Inda ma délután közölte, hogy a korábban már aerodinamikai teszten bevetett Max Chilton vezet náluk kedden és csütörtökön és HRT is megnevezett egy tesztelőt: a spanyol kiscsapat egy hazai tehetségnek ad lehetőséget, a GP2-es Dani Clos ül majd az autójukba.