Lewis Hamilton a júliusi nürburgringi győzelme után pocsék szériába került, amelyet végül a Koreai Nagydíjon megszerzett pole-jával és második helyezésével szakított meg. A versenyző magánéletében is fordulat jött, a múlt héten szakított barátnőjével, Nicole Scherzingerrel.

A pilóta édesapja és egykori menedzsere, Anthony Hamilton úgy gondolja, hogy fia innen már felfelé halad majd, megújul, 2012-re egy sokkal felnőttebb versenyző válik belőle.

“Senki nem bírja vég nélkül a kritikákat. De Lewis egy hihetetlenül tehetséges ember, szerintem a többségünk nem tudna visszakapaszkodni onnan, amivel neki idén szembe kellett néznie” – mondta a BBC-nek.

“Szerintem Koreában bizonyította, hogy micsoda bajnok – és nem csak versenyzőként, de emberileg is. Valljuk be, kemény éve volt, sok kritikát kapott, de mégis küzd tovább, hozza az eredményeket, mint a múlt héten. Elképesztő ember, sokaknak példát jelenthet.”

“Mindenben fordított, az életmódján és az autóversenyzés iránti szeretete terén is. Még nem láttuk az igazi Lewis Hamiltont. Eddig a fiatal Lewis ltáttuk, de jön az új Lewis Hamilton, a férfi. Izgalmas év lesz a következő!”