F1-es akció: két legyet egy csapásra 2 Jó hír azoknak, akik nemcsak a Forma-1-et, hanem a színvonalas focit is kedvelik: a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíj szervezői és a Vasas Sport Club vezetői megállapodtak egymással, hogy azok a szurkolók, akik jegyet váltottak a szerda esti, Szusza Ferenc Stadionban rendezendő F1-es pilóta-válogatott és a magyar All Star csapat meccsére, annak a jegyárát beszámítják az augusztus 3-án, a Puskás Ferenc stadionban tartandó Vasas-AS Roma centenáriumi találkozó belépőjének árába. A kedvezményes jeggyel a szerencsések több sportág világbajnokait is láthatják élőben.

Igencsak el lesznek kényeztetve a magyar szurkolók az elkövetkezendő napokban, ugyanis az autóversenyzés csúcsát jelentő F1-ben a hétvégén rendezik a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjat, és a pilóták válogatottja is pályára lép szerda este nyolctól a Szusza Ferenc Stadionban a magyar hírességekből álló All Star csapata ellen. Utóbbira még lehet jegyet kapni 1000 Ft-os egységáron a mérkőzés helyszínén.

A jó focit kedvelők nemcsak a szerdai meccsen szórakozhatnak jól, ugyanis akik jegyet vásárolnak a találkozóra, azok kedvezményesen juthatnak hozzá az augusztus 3-án, a Puskás Ferenc Stadionban rendezendő Vasas-AS Roma centenáriumi mérkőzésre szóló belépőjükhöz.

Megállapodás született a Vasas Sport Clubbal, hogy az F1-es pilóták mérkőzésének jegyárát beleszámítják az ünnepi találkozó belépőinek árába, így az eredetileg 3800, 4800, 6800, 8800 Ft-os jegyeket ezer forinttal olcsóbban, 2800, 3800, 5800, 7800 Ft-ért vehetik meg.

Ha valaki él a kedvezménnyel, akkor rövid időn belül több sportág világbajnokát láthatja élőben, hisz szerdán Sebastian Vettel F1-es, Kovács Kokó István és Erdei Zsolt ökölvívó-, Balogh Gábor öttusa-, míg augusztus 3-án Francesco Totti, Danielle De Rossi és Simone Perotta labdarúgó világbajnokok mutatják be tudásukat a magyar szurkolóknak.