Úgy tűnik, a sebesség megszállottjai valamennyien kíváncsiak a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra. A július 31-én rendezendő verseny egyik sztárvendége a világ egyik leggyorsabb embere, a nagy autórajongóként is ismert jamaikai Asafa Powell lesz, aki 28 éves korára ötszörös világcsúcstartó, olimpiai- és világbajnok, egyéni csúcsa 9.72 mp, és 2011-ben övé a világ legjobb 100 méteres eredménye (9.78 mp). A világon eddig Asafa Powell futott a legtöbbször 10 másodpercen belüli 100 métert, karrierje során eddig 76-szor törte át a bűvös határt – Michael Schumacher épp ennyi leggyorsabb kört futott karrierje során.

“A menedzserén keresztül jelezte a világklasszis atléta, hogy szívesen megnézné a leggyorsabb autóversenyzők magyarországi futamát, hisz szombat este éppen Budapesten indul a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon. Büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legismertebb sportolóját vendégül láthatjuk, és természetesen örömmel teszünk eleget a jegyigénylésének” – árulta el Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Sőt, Powellt nemcsak mogyoródi pályán láthatják azok, akik már jegyet vásároltak az F1-es magyar versenyre, hisz a belépőjükkel akár a július 30-i atlétikai versenyre is kijuthatnak a Puskás Ferenc Stadionba.

“Azok, akik már rendelkeznek a 26. Formula 1 ENI Magyar Nagydíjra érvényes belépővel, és látni szeretnék a világsztár atléták küzdelmét is, nincs más dolguk, mint 2011. július 29-ig kitölteni az atlétikai verseny honlapján – http://gyulaimemorial.hu – űrlapot, akkor az első 3000 regisztrált, Formula 1 ENI Magyar Nagydíj 2011 jegy tulajdonosa bejuthat a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjra is? – jelentette be Frank Tamás, a Zrt. alelnöke.