F1: Sutil nem félti az állását 1
F1: Sutil nem félti az állását 2

F1: Sutil nem félti az állását

F1: Sutil nem félti az állását 5
F1: Sutil nem félti az állását 6
Fotó megosztása:
F1: Sutil nem félti az állását 7 Tegnapi hírek szerint a Kínai Nagydíj estéjén egy sanghaji klubban Adrian Sutil által megsebesített renault-s, Eric Lux beváltotta ígéretét és súlyos testi sértés miatt feljelentette a versenyzőt.

Az újságírók természetesen megkérdezték Sutilt, de a német tegnap délután nem sokat tudott vagy akart mondani a helyzetről.

“Mit mondhatnék? Nekem a dolgomra kell összpontosítanom, ha ő feljelent, akkor persze megyünk a bíróságra. De miért veszíteném el a versenyzői helyemet? Az egy magánügy, ez meg a munkám.”

Sutil azt mondta, hogy ő maga hivatalos formában még nem értesült a feljelentésről, csak a sajtóban olvasott róla, ezért egyelőre nem tudja, mi a következő lépés.

“Attól függ, mi az igazság (a feljelentésről). Szeretnénk tudni, remélem, hamarosan meg is tudjuk. A hír ma (csütörtökön) reggel jelent meg. Hogy őszinte legyek, én épp csak pár perccel azelőtt olvastam, hogy önökkel beszélek. Önök előbb tudták, ez a munkájuk.”

“Természetesen elég furcsa, hogy ilyen sokáig tartott, de ha megtörtént (a feljelentés), majd meglátjuk. Először is tudni szeretnénk, pontosan mi a helyzet. Beszélek a menedzseremmel és meglátjuk, mi jön azután.”