Nagy a kavarodás a Force Indiánál, a csapat még mindig nem döntötte el, hogy milyen felállással vág neki 2011-nek. Az a hír járja, hogy az érvényes szerződéssel rendelkező Vitantonio Liuzzit mindenképp szeretné kitenni a gárda, hogy helyette Paul di Restát indítsa – de az olasztól sem ingyen szabadulna meg.

Több forrás szerint a lelépésért cserébe havi fix fizetést adna Liuzzinak a Force India, illetve biztosítana egy helyet számára a DTM-ben – nyilván di Resta helyén. Liuzzi cáfolja, hogy hasonló egyeztetéseken vett volna részt.

“A helyzetem világos” – mondta Liuzzi. “Nem tájékoztatott semmilyen változásról a Force India, nekem csak a csapat szava számít. Nem ajánlottak semmit, ilyen tárgyalásokról nem tudok.” Liuzzi szerződése tudatában nyugodtan készül a szezonra, de nem zárja ki, hogy esetleg mégis kirakják a szűrét.

“Többé már semmi nem tud meglepni a Forma-1-ben. De azt valóban biztosan állíthatom, hogy pénzről és DTM-ről nem volt szó. Nyugodt vagyok, mert világos szerződésem van 2011-re, pontosan tudja a csapat, hogy milyen következményekkel kell szembenéznie, ha mégis más utat választ.”