A mai napnak is vége. Volt reggel egy kis séta a Ring körül, aztán ebéd a Ferrarinál – upsz, azokat a képeket még nem is mutattam, bocsi! -, aztán egy kis délutáni szabadedzés. Számunkra nem volt túl érdekes. Jöttünk-mentünk az autók között, néha egy méterre se voltak tőlünk. Éreztem a fék illatát, de a kocsik hangja ilyen közelségből csak füldugón keresztül élvezhető.

F1: Vége a pénteki napnak 2

Fotóztam mindent, ami csak mozgott, vagy nem. Holnap megyek reggel a Williams-csapat bokszába az edzés alatt, az tuti izgi lesz. Ígérem sokat fogok fotózni ott is, bár ha van extra kívánságotok írjátok meg és lefotózom nektek. :)

Szerintem a Forma-1 csak tv-n keresztül követhető jól. Mi, akik a pálya mellet dolgozunk, semmit nem tudunk az állásról. Néha egy-két bokszban látjuk a monitorokat, de menet közben semmi infónk nincs, kit kell fotózni.

F1: Vége a pénteki napnak 3

Az edzés után végre kiszállnak a kocsiból a versenyzők és leveszik a sisakot, talán akkor lehet róluk valami képet csinálni, egyébként csak a nagyon profik tudják, melyik sisak alatt ki van.

Holnap még több kép!