A Williams újra a nagyok között 1
A Williams újra a nagyok között 2

A Williams újra a nagyok között

A Williams újra a nagyok között

A Williams újra a nagyok között 15
A Williams újra a nagyok között 16
A Williams újra a nagyok között 17
A Williams újra a nagyok között 18
A Williams újra a nagyok között 19
A Williams újra a nagyok között 20
A Williams újra a nagyok között 21
A Williams újra a nagyok között 22
A Williams újra a nagyok között 23
A Williams újra a nagyok között 24
A Williams újra a nagyok között 25
A Williams újra a nagyok között 26
Fotó megosztása:
A Williams újra a nagyok között 27 Már a pénteki két szabadedzésen látszott, hogy a Williams-csapat a Német Nagydíjon is folytathatja a Valenciában megkezdett magára találását, és a szombat igazolta is ezt: az utolsó edzésen, de ami még fontosabb, az időmérőn is a top10-ben végzett a grove-i alakulat mindkét pilótája.

“Ez egy jól sikerült nap volt a csapat számára. A Q2-ben futottam egy szenzációs kört, de a harmadik szakaszban az autó veszített a tapadásából, és alulkormányzott lett. Emiatt egy kicsit csalódott vagyok, mert azt gondoltam, a hetedik rajthelyet megszerezhettem volna. Persze nem vagyok elégedetlen, hisz mindkét autónk bejutott a legjobb tíz közé, bízhatunk a pontszerzésben” – mondta Rubens Barrichello.

Az újonc Nico Hülkenberg szintén örülhet, hiszen hazai pályán, hazai közönség előtt jutott a Q3-ba, az pedig külön adalék a sikerhez, hogy a 2009-es GP2-bajnok a Q2-ben nem mást, mint Michael Schumachert szorította ki.

“Nagyon boldogok vagyunk, hisz mindkét autónk bekerült az első tízbe. Úgy vélem, kicsit több van a kocsikban, amit Rubens remek ideje is bizonyít, amit a Q2-ben autózott, de sajnos a legjobb időnket nem a kvalifikáció utolsó szakaszában értük el. Ennek ellenére minden esélyünk megvan arra, hogy erős versenyt fussunk” – nyilatkozta az egykor Schumit is befuttató Willi Weber által menedzselt ifjonc.