Jenson Button édesapja tavaly és az idei esztendő első négy és fél hónapjában nem egyedül mozizott a bokszban, ott ült mellette a világbajnok barátnője, Jessica Michibata is. Button papának Törökországban már nem lesz dekoratív társasága, friss hírek szerint ugyanis különváltak Button és Michibata útjai.

A Sun című brit lap szerint a Monacói Nagydíj után döntötték el Buttonék, hogy véget vetnek kapcsolatuknak. Nagy szerepet játszott ebben, hogy Button és Michibata két különböző kontinensen élnek, a versenyző Monacóban, míg a japán származású modell Tokióban lakik, így mindkettejük részéről nagy áldozatokat követeltek a találkozók.

Button mostantól kizárólag a versenyzésre szeretne koncentrálni, legalábbis egy hozzá közel álló forrás ezt mondta a Sunnak. Button körülbelül másfél évig volt együtt Michibatával, felmerült az esküvő lehetősége is, de ez később feledésbe merült.

Button csapattársa, Lewis Hamilton is átment egy szakításon néhány hónappal ezelőtt, Nicole Scherzingertől szakadt el, de csak rövid időre: a pár később belátta, hogy rossz döntést hozott, azóta újra együtt vannak, sőt eljegyzésről is szó van.