Bár a néhai háromszoros bajnok, Ayrton Senna unokaöccse, Bruno Ross Brawn döntése nyomán lemaradt az idei F1-es bemutatkozásról, azóta is többször kijelentette már, hogy a cél továbbra is a száguldó cirkusz, 2010-ben már a Forma-1-ben akar szerepelni.

Könnyen lehet, hogy a tavalyi GP2-második, 25 éves brazil az egyik új csapatnál mutatkozik majd be, ugyanis a Campos névadó főnöke egy friss rádióinterjúban őt is megemlítette a kiszemeltjei között.

Adrian Campos eredetileg spanyol párost szeretett volna a spanyol csapathoz, de mostanra Senna mellett felmerült a jelenleg a GP2-es csapatánál versenyző orosz, Vitalij Petrov neve is, bár egy korábbi pilótája, a spanyol Antonio Garcia is tesztelhet majd.

Az újonc mellett a Camposnál mindenképpen szeretnének egy tapasztalt versenyzőt is, erre a posztra a legesélyesebb a McLaren tesztelőveteránja, Pedro de la Rosa, de a Ferrari tartalékosa, az idén Le Mans-ban győző Marc Gene szerződtetése is a pakliban van.

A csapatfőnök korábban azt ígérte, hogy az Európa Nagydíjon, Valenciában legalább az egyik 2010-es pilótáját megnevezi majd.