A Times F1-bloggere, Ed Gorman, aki előszeretettel becézni magát “a pocsék fotósnak”, tegnap nagyot alakított. A paddockbeli fotózgatás közben érdekes jelenetet kapott el: Anthony Hamilton a Ferrari csapatfőnökével, Stefano Domenicalival tárgyalt valamiről.

Legalábbis furcsa a helyzet, hiszen Anthony nem csak Lewis Hamilton apja, hanem menedzsere is egyben. A két férfi a Mercedes fogadásáról távozott egy időben, egy darabig együtt sétáltak, majd amikor hallótávolságon kívülre kerültek, bő másfél percig elmélyülten beszélgettek – írja a Times tudósítója.

Miben sántikál Hamilton papa?

Miben sántikál Hamilton papa?

Miben sántikál Hamilton papa?


Ha az nem is valószínű, hogy Hamilton a jövőre a Ferrarihoz szerződjön, többen is úgy gondolják, hogy a brit versenyző előbb vagy utóbb úgyis az olasz csapatnál köt ki. Néhányan azt is tudni vélik, hogy a Hamilton-klán nem ápol felhőtlen viszonyt a McLaren főnökével, Ron Dennisszel. Hogy ebből mi igaz, az már más kérdés persze.

Érdekes azért eljátszani a gondolattal – ha ezek a hírek igazak -, hogy mi is történne, ha 2010-ben Fernando Alonso leszerződik a Ferrarihoz, majd egy-két év múlva csapattársként megérkezne mellé Hamilton is…

Fotó: Ed Gorman/Times