A szálak összefutnak és lehet kombinálni. Kimi Räikkönen barátai olyan nyilatkozatot tettek, hogy a finn utálja az Forma-1 körüli felhajtást, ezért nem akar sokáig maradni, annak ellenére, hogy imádja a versenyzést. Fernando Alonsóról pedig már szinte tényként közlik, hogy 2010-től – vagy elöbb – a Ferrarinál folytatja.

Sőt újabban az is felmerült, hogy Räikkönen akár már az idei év végén otthagyja a száguldó cirkuszt, felbontva élő szerződését. A pilóta azonban kerek perec cáfolta ezt, amikor David Coulthard visszavonulásáról kérdezték.

Együtt a McLarennél

Együtt a McLarennél

Együtt a McLarennél


“David remek srác, és élveztem az időszakot, amikor a csapattársa voltam. Mindenki eljut a pontra, amikor meg kell állni. David 37 éves, szóval úgy hiszem számára most jött el ez az idő. De még mindig remekül vezet, így jó döntést hozott azzal, hogy akkor száll ki, amikor még versenyképes egy Forma-1-es autóban is” – mondta Räikkönen, és a reakció sem maradt el.

“Hogy én visszavonulok-e? Szerződésem van a következő szezonra” ? tette nyilvánvalóvá a Ferrari versenyzője, hogy 2009-ben az egyszerűbb aerodinamikával és slickgumikkal is láthatjuk majd vezetni.