Akinek belefért a Porsche Taycan – kiviteltől függően – 35-60 millió forintos ára, minden bizonnyal az ahhoz illő kiegészítőre is tud áldozni, gondolhatták a TAG Heuernél, amikor a stuttgarti márkával együttműködésben megalkották a legújabb okosórájukat.

A svájci óragyártó Connected Calibre E4 modellje eleve egy GPS-szel, pulzusmérővel, lépésszámlálóval és egyebekkel ellátott okoskütyü, melynek Porsche-kiadása külsőben és tudásában is igazodik a márka villanyos járgányaihoz.

A csészealjnyi, 45 mm-es átmérőjű óra dizájnját a Taycan elektromos modell ihlette, a tok fekete bevonatú titán, a dekorrészletek – tachométer 100-as értéke, a Porsche-felirat a lünettán, a nyomógombok és a TAG Heuer-pajzs a koronán – a típus „fagyos kék” árnyalatában díszelegnek.

Kattints a képre, galéria nyílik!

Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb! 1
Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb! 2

Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb!

Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb!

Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb! 7
Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb! 8
Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb! 9
Villany-Porschéd van? Tudjuk, mire költesz legközelebb! 10
Fotó megosztása:

Ez a szín jelenik meg a Taycan kárpitozását idéző szíjon is, mind a középső díszcsíkon, mind az öltéseken, míg a kijelzőre alapesetben nyomtatott áramköröket idéző háttér kerül (természetesen más porschés és egyéb opciók mellett).

Kétségtelenül pofás darab, ha a méret nem gond, ám a Porsche-jelleg nem merül ki a „csicsában”, ugyanis az óra a kompatibilis modellekkel (Taycan, bizonyos hibrid és vagy később érkező villanyos 911-esek, Cayenne-ek, Panamerák) a My Porsche appon keresztül, Bluetooth 5.0-ás átvitellel össze is tud kapcsolódni, a tulajdonos így a csuklójáról ellenőrizheti az akkumulátorok állapotát, a becsült villanyos hatótávot vagy vezérelheti a klímát.

A TAG Heuer Connected Calibre E4 x Porsche Editionért 2750 dollárt, azaz bő 1 millió forintot kérnek.