Max Verstappen – ahogy a Forma-1-es mezőny számos más tagja – családjával tölti a szünidőt, melyet szülei mellett párja, Kelly Piquet és annak lánya jelentenek. Minderről természetesen képek is kerülnek fel a közösségi oldalakra.

Az egyik ilyen fotón szúrták ki, hogy a friss világbajnok kezén egy különleges óra mutatja a pontos időt. A platinaszínű Rolex Daytona Cosmograph egy ikonikus óra: a Daytona története már 1963 óta íródik, az órakedvelők és -gyűjtők által áhított darabról van szó.

A Verstappen kezén feltűnő szerkezet számlapja jégkék színű, melyet barna betétek egészítenek ki. A holland szempontjából akár kényelmetlen is lehet, hogy egy Rolexszel a csuklóján bukott le, ugyanis csapatának, a Red Bullnak egy másik luxusóramárka, a TAG Heuer a szponzora, akikkel Verstappen korábban már együtt is dolgozott.

Vélhetően azonban nem csinálnak ebből problémát a felek, tekintve, hogy a Rolex magának a Forma-1-nek a szponzora. Még az is lehet, hogy tőlük kapta világbajnoki címe alkalmából a 76 500 dollár (24,2 millió forint) értékű órát a holland.