Az iPhone-ok egyedi átalakításával hírnevet szerző Caviar ezúttal az egyik nagy rivális termékéhez nyúlt hozzá. Az orosz cég szakemberei a Samsung új összecsukható okostelefonját, a Galaxy Z Flipet buherálták meg némi arannyal, illetve a számos Oscar-díjat is bezsebelő Joker fő karakterével.

A bökkenő csak annyi, hogy a Caviar már az előtt bemutatta egy kedvcsináló videóval a látványterveket, mielőtt a telefon egyáltalán kapható lenne. A Samsung ugyanis február 11-én teszi a nagyközönség számára elérhetővé a készüléket, mellyel a dél-koreai óriásvállalat nagyobb sikereket szeretne aratni, mint a Galaxy Folddal.

Hasonlóan a korábbi luxustelefonokhoz, a Caviar legújabb termékeit is a felsőbb árkategóriában kell keresni. A hivatalosan Caviar Samsung Z Flip Joker & Harley Quinn névre hallgató készülék ára 5180 dollár (1,6 millió forint), és 54 darab készül belőle mindössze.

Már kapható a méregdrága verzió a meg sem jelent telefonból 2
Már kapható a méregdrága verzió a meg sem jelent telefonból 3

Érdekes módon nem ez lesz az új Samsungból készülő legdrágább egyedi telefon: a csak arannyal, illetve karbonnal és titánnal készülő változatok ára 5970, illetve 5660 dollár (1,84, illetve 1,75 millió forint).