Reméljük, nem lett komoly baja a lánynak, aki megcsúszott a Seat orra előtt, miközben egy szexi autómosást forgatott a stáb.

a videó a hirdetés után indul

Ha már autómosás a téma, akkor mindenképp meg kell említeni, hogy mennyire fontos a téli időszak után az alapos mosás. Lassan beköszönt a tényleges tavasz, szóval a téma aktuálisabb nem is lehetne. Ha azt szeretnénk, hogy szeretett automobilunk makulátlan állapotban vészelje át a telet, legjobb, ha októbertől áprilisig hermetikusan lezárt, fűtött garázsban tároljuk. Ha azonban használni is szeretnénk, tennünk kell azért, hogy a lehető legkevesebb kárt tegye benne a külvilág.

A gépkocsi első számú téli ellensége az utak jégtelenítésére használt só. A latyakkal a karosszériára fröccsenő anyag azonnal elkezdi marni a fényezést, a fémet, és bár napjainkban nagyságrendekkel ellenállóbb festékanyagokat alkalmaznak az autóiparban, mint pár évtizeddel ezelőtt, elég egy apró sérülés, amin keresztül kikezdheti a karosszériát a só. A problémát tehát gyökerénél kell megragadni: csak a tiszta autó az egészséges autó. FOLYTATOM…