A Youtube tele van harsány, szórakoztató, tanulságos vagy tanító jellegű videókkal. Néha viszont jobb, ha kevés a szó, és nem bombázza agyunkat semmilyen hasznos vagy haszontalan információ. Szerencsére ilyen, lenyugváshoz illő csatornák is akadnak bőven. 

Most egy Japánra specializálódott oldalt mutatunk nektek. Az Armadas oldalán a legprofibb videós eszközökkel rögzített felvételek sorakoznak, ultrarészletes, 8K felbontásban. Ezeket mobil helyett inkább a tévére átlőve nézzétek meg, mert még 4K-ban is lélegzetelállító a látvány. 

Megmutatják a nagyvárosokat, a nyüzsgést madártávlatból ugyanúgy, mint a természetet, a jellegzetes helyi szokásokat és emberközeli pillanatokat. Ha akad pár szabad percetek, érdemes feltett lábbal bámulni valamelyik videójukat, és eltervezni, mikor veszitek meg a repülőjegyet a szigetországba.

Ha pedig felmerül benned, hogy hasonlóan átütő erejű képeket rögzíts, akkor már csak a RED Weapon 8K speciális kamerát kell beszerezned. Ez a filmeseknek készült, profi konstrukció 8K felbontásban képes 75 képkockát rögzíteni másodpercenként, többek között ilyen kamerát használtak a Galaxis őrzői 2. forgatásán. 

Egy ilyen kamera a megfelelő optikával 18-20 millió forintba került új korában, és ma sem sokkal olcsóbb, ha akad eladó.