Az USA nagyvárosainak közútjain egyre több az illegális autóverseny, ami sérülésekkel, erőszakkal, balesetveszéllyel jár. A közösségi oldalakon jól szervezett autós találkozók már nem parkolóban zajló beszélgetések az Egyesült Államok városaiban. Az összegyűlt tömeg utcákat, kereszteződéseket foglal el, ahol kezdetét veszi az őrület.

Ezt az aggasztó esetet bemutató videót az Egyesült Államokban készítették, és az Instagramon osztották meg. A pontos helyszín ismeretlen, de az látszik, hogy egy nagyobb kereszteződés rögzítették, amelyet elleptek a fiatalok. A háttérben csikorgó gumik hallatszanak, és gumifüst is látható, de a lényeg a szemünk előtt történik. A „tinik” akár egy megvadult horda gyakorlatilag használhatatlanná törik-zúzzák a nyitott sportkocsit. 

Az eset jól mutatja, hogy egyre nagyobb problémát jelentenek az USA útjain az ilyen utcafoglaló garázda akciók. 

A fiatalok  a Chevrolet motorháztetejére ugrottak, és csúnyán behorpasztották azt, valamint a szélvédőt is berúgták. Mások a farrészt vették kezelésbe, a tömeg többi tagja pedig az oldalsó elemeket dolgozta meg. Egyszer valaki egy késsel kilyukasztja az első kereket, míg egy másik erőszakosan felfeszíti a vezetőoldali ajtót. A tulaj vélhetően nincs a közelben, mivel gyakran előfordul, hogy az ilyen illegális utcai autós akciókhoz használt autók lopottak, és jó esély van rá, hogy ezt az autót is így szerezték. 

Ezek a fiatalok által közösségi oldalakon, hirtelen szervezett utcai zavargások egyre nagyobb problémát jelentenek a rendőröknek, az ilyen rendezvények nézőit rendszeresen elütik és megsebesítik a résztvevő autók pedig gyakran összetörnek.