Az üldözött jármű a helyi hírek szerint egy lopott Hyundai szedán, és az üldözésben a Columbus és Whitehall városokból, Ohio államból származó rendőrök vesznek részt. Amit ők öt perc alatt összehoztak olyat eddig a Cobra 11-ben láttunk: ütköztek, zúztak halálos tempóban, útfelújításon rongyoltak át, de végül csak sikerült az elfogás.

Több autóval zajlik az üldözés, amikor bekapcsolódunk az eseményekbe, a Ford Explorert vezető rendőr megpróbálja elvágni az útját az érkező Hyundainak, oldalba találja, de végül a menekülő egérutat nyer. Innen jön a nagy sebességű üldözés, amiben a nagy méretű SUV-al haladó rendőrök nehezen tartják a tempót a hétköznapi koreai géppel. Két egymást követő kanyarban majdnem belerohannak az álló autókba, egy ponton épp csak centikre kerülik el az ütközést egy tűzoltóautóval. 

A céljuk a PIT-manőver végrehajtása volt, ezzel próbálják beforgatni a menekülő autóst, de ezt nem sikerül kivitelezni, több próbálkozás után sem. Végül a Hyundai azzal pecsételi meg a sorsát, hogy egy kis mellékútra kanyarodik, ahol végül fának löki az egyik járőr. 

A videó leírása elentés szerint két kamaszfiút találtak a volán mögött, akiket már autólopás miatt ismert a rendőrség.